Dossier verwijderen
Let op: mogelijk verouderd. Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 7 januari 2020 en beschrijft mogelijk een oudere versie van de software (Elements). Schermen en werkwijze kunnen in eBlinqx Connect afwijken. Twijfel je? Neem contact op met support.
Indien gewenst is het mogelijk om een klantdossier (andere dossier types niet) definitief uit eBlinqx Connect te verwijderen. Volg onderstaande stappen om dit te realiseren:
- Ga in het desbetreffende dossier naar ‘Dossieropties’, deze vind je in de header van een dossier indien je daar rechten toe hebt. Standaard staan deze uit.
- Klik op “Dossier permanent verwijderen”.

- Bevestig het verwijderen van het dossier door op ‘verwijderen’ te klikken.
- Voer het te verwijderen dossiernummer in.
- Voer je wachtwoord in ter bevestiging.
Het dossier is na bevestiging volledig verwijderd!!
Rapportage verwijderde dossiers
Voor beheerders is er een rapportage beschikbaar die een overzicht geeft van de verwijderde dossiers en wie deze verwijderd heeft op welke datum: Beheer – Verwijderde dossiers.
Om deze rapportage in te zien en de rechten op het verwijderen van een dossier te krijgen, stuur je een e-mail naar support-eblinqx@blinqx.tech
Was deze informatie nuttig?